Förflytta dig till innehållet

Gästande stjärnkockar erbjuder kulinariska upplevelser i lokala restauranger – ”Inspirerande både för gästerna och personalen”

Linn Schönberg
Michelinkocken Pinja Paakkonen i restaurang Snickari.
Pinja Paakkonen tycker om att laga vegetarisk mat och att framhäva grönsakernas smaker i sin matlagning.
Michelinmat gjord på finländska råvaror men på franskt vis, eller en middag lagad av en Masterchef-finalist? Det bjuder restaurang Snickari i Nådendal på under sommaren, när tre stjärnkockar gästar restaurangen…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter