Förflytta dig till innehållet

Kristian från Reso gör maten till Michelinkockarna: En ära och en glädje

Robin Sjöstrand
Kock talar med pressen.
Ärad. Att få laga mat och ge utlopp för sin kreativitet inför alla toppkockar är en ära, enligt Kristian Karnell, som ansvarar för maten på Michelinmiddagen.
Ikväll äter runt 400 personer en 19-rätters meny på Logomo i Åbo. Många av gästerna är kockar i Michelinklass, och i centrum av det hela står en Resobo. Kristian Karnell…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter