Kristian från Reso gör maten till Michelinkockarna: En ära och en glädje
Robin Sjöstrand
Ärad. Att få laga mat och ge utlopp för sin kreativitet inför alla toppkockar är en ära, enligt Kristian Karnell, som ansvarar för maten på Michelinmiddagen.
Ikväll äter runt 400 personer en 19-rätters meny på Logomo i Åbo. Många av gästerna är kockar i Michelinklass, och i centrum av det hela står en Resobo. Kristian Karnell…
Den här artikeln är exklusiv för ÅU:s betalande läsare.
Våra nyhetspaket ger dig fri tillgång till alla
Åbo Underrättelsers nyheter, reportage och artiklar på webben.
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.
Kommentarer
Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.