Förflytta dig till innehållet

Tiotals tips till Polisen efter misstänkt dråpförsök i Åbo

Polisen letar efter den här mannen som misstänks för dråpförsök. Foto: Polisen


Polisen har fått tiotals tips efter att man publicerade en bild på den man som misstänks för dråpförsök på Tureborgsgatan för snart en månad sedan.
Polisen går nu igenom alla tips i jakten på den misstänkte gärningsmannen för att klargöra om han har något med saken att göra, säger förundersökningsledare, kriminalkommissarie Jussi Helesvirta.
Det var i tisdags som Polisen offentliggjorde bilden på mannen.
– Vi har skilda kriterier för när vi publicerar bilder. I det här fallet rörde det sig om ett grovt brott och publiceringen var ett verktyg för att få tag i mannen, säger Helesvirta.
Bland annat Turun Sanomat har skrivit att motivet till dråpförsöket skulle ha varit en knarkaffär som gick snett. Helesvirta bekräftar inte tidningens uppgifter.
Den 24 februari vid 18.30-tiden hittades en svårt skadad man på en bänk i hörnet av Tureborgsgatan och Köpmansgatan. Trots de allvarliga skadorna överlevde mannen.
Tips kan skickas till vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi eller per Whatsapp till nummer 050-411 7655.
LÄS OCKSÅ:
Stort polispådrag på Tureborgsgatan
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter