Förflytta dig till innehållet

Svar på Ulla Achréns, Nicke Wulffs och Terhi Vörlund-Wallenius insändare

Åbo Underrättelsers logo

Det är väljarnas röster som avgör vem som kommer att representera SFP i Egentliga Finlands välfärdsfullmäktige, inte partiet eller enskilda personer som kanske önskar styra rösterna i någon riktning.

SFP ställer upp femton kunniga och ambitiösa kandidater. Genom att gå man/kvinna ur huse och aktivt göra sin röst hörd så har SFP goda möjligheter att välja in en stark grupp i välfärdsfullmäktige.

En grupp som kan göra skillnad. I bästa fall ser väljarna till att de invalda kommer från olika håll av regionen vilket breddar gruppens kunskap om regionens särdrag och dess geografiska utmaningar.

SFP i Kimitoön hoppas och tror att väljarna kommer att göra sitt bästa för att också vår del av regionen får en stark representation i det nya välfärdsfullmäktige.

På SFP:s lista finns en kandidat från Kimitoön, Carita Backas. På listan finns också Niklas Guseff, en annan kandidat med god kännedom om Kimitoön och vår skärgård.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter