Förflytta dig till innehållet

”Nu börjar det snart räcka” – barn på busshållplats fotade Pargasvargen

Jan "Bambu" Eriksson
En varg går över isen.
Vargen har siktats på många olika håll i Pargas och det är många Pargasbor som har foton och videor på vargen.
Den varg som siktades för ett par veckor sedan på Harstigen i Pargas har inte försvunnit någonstans. Tvärtom verkar den ha gjort sig hemmastadd i Pargas och verkar ganska obekymrat…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

6 kommentarer: “”Nu börjar det snart räcka” – barn på busshållplats fotade Pargasvargen

 1. Kenneth Nordström skrev

  Ni är även på väg att utrota havsfågeln, fiskarna och övriga vilddjur.
  Nu behöver något göras som Greta Thunberg arbetar för. Ta bort licenser på jakt. Anlita personer som förstår sig. Här har vi ingen som förstår sig, det har vi ju resultat på. Vi har helt enkelt ingen kunskap. Vi har inte lyssnat på de äldre. Vi tror att vi kan och är bäst. Vi jagar och skjuter fast frysarna är fulla hos släkt och vänner. Ni är idioter! Ni skall ställas till svars

 2. Kenneth Nordström skrev

  Den skall inte skjutas, vi är inte ända på jorden som du tyks tro Kenneth Wilen.
  Va håller ni på med för hysteri?
  Även älgen har försvunnit, som alltid funnits. Förbjud jagande som är huvudlöst. Skjut på varandra istället så ni blir mindre , ni jägaren. Förr jägade man för att få mat och var noga med inavel i stammen med mera. Nu idag skjuter man bara för att skjuta. Fy fan, ni är så inkompetenta så det är helt sjukt .

 3. Kurt Taxell skrev

  Vi skall komma ihåg att senast en människa har måsta sätta livet till för en varg, skedde 1872, efter det har närmare 200 människor dött på grund av hunden. Skut hundar som löper fria istället och låt vargen få leva.
  ”Nnaturvän”

 4. Jarno Örnberg skrev

  Senast en varg dödade en person var på 1800-talet. Svårt att tro baserat på all vargrädsla.

 5. johan sundqvist skrev

  Hå, hå! Väntar verkligen polisen på att något allvarligt skall hända, ett barn blir dödad, ansvaret har polisen, förebygga skador på människor. Nog kan polisen ta till åtgärder utan att fundera tillsammas med olika instanser, hur skall vi göra, om vargen syns i centrum av Pargas, Kimito och Dalsbruk. Då bör nog vilken polis som helst ha rätt att använda sitt vapen, avliva vargen. Vad skulle det hända om det skulle synas vargar på Arkadiabacken, trappor upp tiil riksdagshuset, säkert skulle det börja utredas, men antagligen inte många minuter.
  Johan Sundqvist
  Dragsfjärd

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter