Förflytta dig till innehållet

Pargasborna Annika och Kari tänkte få morgonkaffet i vrångstrupen – 15 meter från köksfönstret spankulerade en varg

Annika Nordström
Ett vargliknande djur som går på en väg.
Det är inte helt ovanligt att varg siktas i Pargas. Oftast är vargarna ändå rädda för människor rör sig inte nära bosättning.
Det var vid 8-snåret på lördagsmorgonen som Annika Nordströms man Kari serverade kaffe åt sig och råkade titta ut genom köksfönstret då han såg det stora djuret komma lunkande längs…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

3 kommentarer: “Pargasborna Annika och Kari tänkte få morgonkaffet i vrångstrupen – 15 meter från köksfönstret spankulerade en varg

  1. Mathias Andersson skrev

    Tack för användningen av ordet ”spankulera”. Efter många år i Sverige känns det hemtrevligt med vissa ord som man omöjligen kan höra i Sverige.

  2. Stefan Järnström skrev

    Fint, Pargas har ju länge behövt nyinflyttning. Nu har det då lyckats. Vargar är ju flock djur så finns det en så finns det flera. Men kanske det inte är sådana här inflyttare Pargas behöver. Det här borde nog åtgärdas genast, men knappast kommer något att hända då de som bestämmer anser att vargar måste få sprida sig hur som helst och de innebär ju ingen risk för någon.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter