Förflytta dig till innehållet

Bröd från Kimitoön skickas till FM i Rovaniemi – Rebeckas passion är surdegsbröd

Emilia Örnmark
dam bakar bröd i ett mindre bageri
FM-beredda Rebecka Fokin gillar utmaningen surdegsbak bjuder på. Flera arbetsmoment ska klaffa och det är viktigt att känna till när degen har jäst exakt tillräckligt.
Då finska mästerskapen i mathantverk avgörs i Rovaniemi den här veckan (18-19 oktober) ger sig flera åboländska producenter in i kampen om medaljerna. En av dem är Rebecka Fokin på…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter