Förflytta dig till innehållet

Ytterligare en död i coronaviruset – 2 905 bekräftade fall

Institutet för hälsa och välfärd (THL) meddelade på lördagen att antalet bekräftade coronavirussmittor har ökat till 2 905. Det är en ökning med 136 fall jämfört med dagen innan. Sammanlagt…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Ytterligare en död i coronaviruset – 2 905 bekräftade fall

  1. Kenneth Nordström skrev

    Moder jord börjar sköta sitt! Jorden är överbefolkad som ni nog alla vet! Jag tycker att det är dumt att många bedömmer en som att ha råa åsikter, då man tycker att detta är att rensa bort! För det är det ju, alla som följer med och är i sina fulla sinnes lag vet att detta är inte hållbart! Att Jordens befolkning ökar varje år! Och minns då jag var ung som en del finska tidningar hyllade att: nu är vi 5 miljarder! Och jag tänkte: journalister vad skriver ni? Världen och allt dess djurliv håller inte denna mängd med människor! Man kan inte skaffa 10 – 15 barn per familj detta håller inte i djurvärlden och likaså inte i människovärlden heller! Nu måste varenda en av oss vakna upp, och tänka på våra barn, barnbarn osv. För detta är inte hållbart och det vet ni alla!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter