Förflytta dig till innehållet

Yle: Raumavarvets vd ser allvarligt på anklagelser om förfalskade coronaintyg

En man i hjälm och arbetsjacka på ett varv.
Enligt Jyrki Heinimaa, vd vid Rauma Marine Constructions i Raumo, kräver varvet nolltolerans av sina underleverantörer beträffande corona. Arkivbild.
Allvarliga anklagelser. Så kommenterar Raumovarvets vd Jyrki Heinimaa påståendet att underleverantörer vid varvet ska ha förfalskat sina anställdas coronaintyg. Heinimaa uppger att varvet kräver nolltolerans av sina underleverantörer beträffande corona. Det skriver Yle på fredagen. Det är hälsomyndigheterna i Satakunta som misstänker förfalskade coronaintyg som en möjlig…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Yle: Raumavarvets vd ser allvarligt på anklagelser om förfalskade coronaintyg

  1. Göran Ek skrev

    Inte så konstigt om det skulle förekomma förfalskade intyg eftersom det kostar 200+€/test och vem betalar för sitta i karantän och inte kan utföra sitt arbete. Varvet kanske har allt under kontroll men kedjan håller inte och tydligen finns det dem som ser mellan fingrarna. Det har varnats om falska intyg tidigare runtom i Europa, så varför skulle de inte förekomma även här i landet.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter