Förflytta dig till innehållet

Yle: Finland öppnar beredskapslagren

Päivi Sillanaukee, avdelningschef vid Social- och hälsovårdsministeriet. Arkivbild. Foto: Mikael Sjövall/SPT Päivi Sillanaukee, avdelningschef vid Social- och hälsovårdsministeriet, uppgav i går till Yles program A-studio att Social-…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Yle: Finland öppnar beredskapslagren

  1. Göran Ek skrev

    Ted, Skit i ekonomin och kör ner allt bara man kan rädda några få. Tydligen är det lösningen. Kommer att bli knappt för många om denna idioti fortsätter på obestämd tid. Skall folk hållas inne när sommaren kommer och dö av värmeslag? Hoppas då isåfall på en kall sommar. Blir den lika som förra året i hela Europa så är nog corona det minsta problemet, finns annat som är farligare nämligen värmen och fattiga medborgare som är trötta på diktarorstyre som säger vad man skall göra.

  2. Ted Bergman skrev

    Kunde varit intressant att höra mer om hennes syn på den dalande ekonomins inverkan på hälsovården i framtiden. Hon öppnade lite på den biten i TV igår, dvs att de åtgärder vi nu gör kommer att ha negativa konsekvenser (via ekonomin) för framtida sjukvård.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter