Wolves fortsätter obesegrade i Fyran – steg till tabelltvåa efter hemmaseger

Jani Masalin gjorde redan sitt 17:e mål för säsongen. Foto: Mikael Heinrichs

SC Wolves tog en bekväm hemmaseger i kvällens division 4-match mot Hot Lips på Pajbacka. Tre poäng bärgades efter 3–0 (2–0) och en blixtstart där hemmalaget satte två baljor under första kvarten.
Först ut var Patri Filatoff och i den 14:e minuten gjorde skytteligaettan Jani Masalin sitt 17:e mål på 11 spelade matcher för Wolves. Joel Ylistalo satte trean då en knapp timme avverkats. Hot Lips hade sina chanser under den senare hälften av första halvlek, men avsluten höll ingen vidare klass och Saku Suominen mellan stolparna skötte sig.
Segern innebar redan lagets 16:e förlustfria match den här säsongen och samtidigt steg laget till tvåa i tabellen då VG-62 från Nådendal spelat en match mindre. Wolves spelar sin följande match nästa veckas lördag den 10 augusti mot ÅCF med start klockan 14 på Pajbacka.

SC Wolves–Hot Lips 3–0 (2–0)
Målen: 12. Patri Filatoff 1–0, 14. Jani Masalin 2–0, 58. Joel Ylistalo 3–0.
Wolves: Saku Suominen – Niklas Aalto (81. Karl Kaasik), Jiri Vainio, Sampo Niinimaa, Lauri Tulla – Henri Filatoff – Jami Virtanen (82. Miikka Lempinen), Patri Filatoff, Milliam Ahanen (85. Daniel Lindqvist) – Joel Ylistalo, Jani Masalin.