Förflytta dig till innehållet

Wolves fortsätter obesegrade i Fyran – slog LTU utan att förta sig

Joel Ylistalo satte två mål mot LTU. ÅU-foto


Det var ingen större frågan om vart seriepoängen skulle ta vägen då SC Wolves mötte LTU i Littois i kväll i herrfyran. Matchen slutade 1–4 (1–2). Wolves fortsätter därmed obesegrade efter sex omgångar med saldot fem segrar och en oavgjord.
Wolves gick upp i en 2–0 ledning i första halvlek innan LTU reducerade efter sjabbel hos Pargaslaget.
– I andra halvlek gjorde vi sedan två mål till, men hade i ärlighetens namn säkert kunnat göra det dubbla. vi hade många bollar i målvirket och gjorde antagligen en av våra bästa halvlekar på hela säsongen, säger Wolves-tränaren Marko Malmborg.
Detta trots att man i princip bara hade en kurant bytesspelare att tillgå i Sampo Niinimaa som kom in i andra halvlek.

Ylistalo på hugget

Joel Ylistalo fick chansen i anfallet och utnyttjade den bra då han gjorde två mål. De övriga Wolves-fullträffarna signerades Jami Hannuniemi och Milliam Ahanen.
– Det var riktigt skönt att ta en relativt enkel seger med tanke på att vi har följande match redan på måndag, konstaterar Malmborg.
Då möter Wolves Magen AK på Barkplanen. Efter det torde det bli hemmapremiär då det är meningen att man ska ta emot SaTo den 30 maj.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *