Förflytta dig till innehållet

Vinn biljetter till Superpark i Åbo – tävling för dej som är under 18 år

ÅU lottar ut 25 biljettpaket med 2 biljetter per paket till Superpark i Åbo.

Alla ÅU-läsare under 18 år får delta genom att sända in en bild eller en teckning där temat är: Det här är bra i Åboland & Åbo. (Obs! Du kan gärna visa nåt fint t.ex. i S:t Karins, Reso eller Lundo, så länge det är i Åbotrakten.)

Biljettpaketen är värda cirka 34 euro.

Superpark är en aktivitetspark inomhus i Caribia i Åbo där man bland annat kan hoppa på stora trampoliner, scoota, klättra med mera.

Använd gärna vårt webbformulär (se nedan) för att sända in ditt foto eller en scannad version av din teckning. Man kan också sända in sin teckning eller sitt foto per post till ÅU/Superparktävling, Hampspinnaregatan 14, 20100 Åbo.

Skicka med en kort bildtext som beskriver varför just det som finns på din bild är så bra med eller i Åboland. Vi publicerar en del av de insända bilderna och teckningarna, så kolla med de personer som eventuellt syns på ditt foto att det är okej. Glöm heller inte att uppge ditt namn, din adress och ålder.

Senast den 15 september vill vi ha ditt bidrag hos oss.

Bland alla som sänt in ett bidrag lottar vi ut biljettpaketen, som sänds hem till dig per post.

Lycka till!

[contact-form-7 id=”289677″ title=”Superpark”]

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter