Förflytta dig till innehållet

Vi gillar din jackficka!

Monica Forssell är reporter och webbchef på Åbo Underrättelser. ÅU-foto


Det är trevligt att köra båt, säger Pamela Mäkelä om varför hon vill jobba som befälhavare (Pamela Mäkelä toppar listan över våra mest lästa artiklar!). En enkel förklaring, fast det knappast är så enkelt att lirka in en 170 meter lång och 30 meter bred båt till blåsig kaj.
Det är trevligt att få berätta om allt det som händer i Åbo och Åboland. Det tycker vi som jobbar med att rapportera om nyhetshändelser i den här regionen.
Och trevligt att ni som läser våra nyheter på mobilen och på datorn, stadigt blir allt fler!
Vi gillar tanken på att åka med er ut till stugan, finnas i jackfickan på bussen, bjuda på pausläsning på jobbet och kanske till och med åka med på semestern till solen.
Vi är angelägna om att ni ska hänga med i svängarna och skickar därför påminnelser åt er när något hänt.
Vi älskar när det plingar till i webbdeskens mobil (050-4701530) och ni tipsar oss om nyheter eller delar med er av bilder och videor. När ni är på plats där det händer och ringer till oss.
Och när ni trycker på gilla, kommenterar och följer oss på Facebook, Instagram och Twitter blir vi glada.
Likaså när ni kommer med kritik, när ni tycker att vi rapporterar om fel saker och när ni är noggrannare än vi själva med korrekturläsningen. Fortsätt påpeka och påminna!
Fortsätt att höra av er med både smått och stort, ris och ros!
Tillsammans tar vi pulsen på Åbo och Åboland!
Hör av dig – här hittar du oss som jobbar på Åbo Underrättelser!
 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *