Förflytta dig till innehållet

Varha lovar bättre arrangemang vid vaccinationen denna helg

Arkiv/Kim Lund
En kvinna med ansiktsskydd
Förvaltningsöverläkare Jutta Peltoniemi säger att det ska funka bättre nästa gång. Här i egenskap av Åbo stads ansvariga smittskyddsläkare under coronatiden.
Förvaltningsöverläkare Jutta Peltoniemi vid välfärdsområdet Varha säger till ÅU att man ska styra upp arrangemangen inför nästa helgs vaccinationer vid Tallbackens hälsostation. Man har redan börjat planera saken efter söndagens…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Varha lovar bättre arrangemang vid vaccinationen denna helg

  1. Paavo Erkinjuntti skrev

    Bra att Varha höjer ribban – det är väl svårt att få till sämre arrangemang kommande veckoslut? Eller nog går det säkert, men det kräver ju att någon tänker över processerna och vidtar årgärder. Lättast skulle det vara för Varha om Varha fortsätter som senast, med lite tur kan det ju trots allt på något mirakulöst sätt bli bättre. Då Åbo stad under coronapandemin startade upp massvaccinerandet fungerade det perfekt, tyvärr var det tydligen för bra, för då det var dags för den tredje vaccinationsomgången så hade någon återställt servicenivån till den man som skattebetalare ska nöja sig med. Jag hoppas att ÅU skulle kunna lista ut vem det var som inledningsvis var hjärnan bakom Åbo stads coronavaccinering, för den människan gjorde ett jädrans bra arbete och borde ha belönats för det!

  2. Ann-Marie Hartman skrev

    Det är nog klokt att vänta tills den värsta ruschen är över. Boka en tid. Så akut är inte läget. Hör själv till riskgruppen men att stå ute i kylan i flera timmar är nog inte sunt. Mn kan bli sjuk med mindre.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter