Förflytta dig till innehållet

Välfärdsområdet skickade fem fakturor på en gång – Ekenäsanhörig: ”Får hoppas att man har pengarna kvar”

Kristoffer Nöjd
Man framför höghus.
Jan Holmberg har hand om sin mammas vårdavgifter. Senast fick han fem räkningar på en gång.
Ekenäsbon Jan Holmberg sköter räkningarna för sin mor som bor på vårdhemmet Hagahemmet i Ekenäs. Han har nyligen fått hennes vårdavgifter från mars till juli, det vill säga för fem…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

4 kommentarer: “Välfärdsområdet skickade fem fakturor på en gång – Ekenäsanhörig: ”Får hoppas att man har pengarna kvar”

 1. Matts Malmberg skrev

  Hela den här välfärsmodellen borde skrotas omedelbart! Dom har inte ens urin påsar vid kateter beroende mera på hälsocentralerna?

 2. Bodil Söderblom skrev

  VÄLFÄRD enligt SAOL: väl, lycka, välgång; ekonomisk och social trygghet i ett samhälle, m.m.
  Hm …

 3. Yvonne Lönnström skrev

  Har samma erfarenhet gällande svenskan. Inte ens ”telefonsvararen” kan ge upplysning/info på svenska. Har nog gett feedback!

 4. Birgitta Andersson skrev

  Det är inte bara Västra Nylands välfärdsområde som har ”problem” med faktureringen! Egentliga Finlands välfärdsområde har också skickat flera fakturor som alla skall betalas samma månad. Och ringer man till kundbetjäningen så kan dom inte svenska!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter