Förflytta dig till innehållet

Utmärkelsen Årets miljögärning i Pargas

Åbo Underrättelsers logo

Utmärkelse. Pro Houtskär rf är väldigt stolt och tacksam över den fina utmärkelsen vi fick på Skärgårdens Skördefest i lördags. Vi skulle väldigt gärna ännu precisera vissa saker i prismotiveringen – nämligen lyfta fram eldsjälarna bakom arbetet.

Cecilia Björkstam var ordförande i miljögruppen från grundandet 2005 till år 2018. Utan hennes entusiasm och aktivitet skulle vi kanske inte ha den Pro Houtskär som vi har idag. Bland andra så var även Olof Rönnberg, Leif Westerén och Petra Öhman mångåriga stöttepelare i miljögruppens arbete. Från och med 2019 har miljöarbetet inom Pro Houtskär ledsagats av Kristiina Rainio.

När vi hade vår senaste miljödag sommaren 2020 var det otroligt många i publiken som hade deltagit i alla eller nästan alla miljödagar hittills. Det visar, att miljöarbetet inom Pro Houtskär har en bred och bestående grund. Det vill vi fortsätta med, med såväl gamla som nya eldsjälar!

Tack att den uppmärksammades så fint i lördags!

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter