Förflytta dig till innehållet

Två minderåriga knivhöggs i Åbo på lördagskvällen – fullt kaos vid Fyrstranden

Två unga knivhöggs i Åbo på lördagskvällen – när polisen kom till platsen rådde fullt kaos

Polisen larmades till Fyrstranden i Åbo på lördagskvällen strax före klockan 22. En minderårig person hade knivhuggits och fått livshotande skador. En annan ung person hade också knivhuggits men inte fått lika allvarliga skador och en tredje person misshandlats med sparkar och knytnävar.

Enligt polisens meddelande fanns det cirka 20 personer på plats och situationen var kaotisk. Polisen grep flera personer och utförde förhör med flera under natten.

För knivhuggningarna misstänks nu två minderåriga personer. De har båda gripits. Personerna misstänks för dråpförsök och grov misshandel. I samband med att förundersökningen framskrider är det möjligt att brottsrubriceringen ändrar.

Polisen ber att den som har information om händelseförloppet tar kontakt på nummer 050 411 7655 (whatsapp eller multimediameddelande) eller hör av sig per e-post på adressen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter