Förflytta dig till innehållet

Turun Rantaravintolat tror på fortsatt uppsving för Nagu gästhamn

Nagus gästhamn byggs om i vinter. ÅU-foto från november 2019. Över 6800 övernattande båtar antecknades i Nagu gästhamn 2019, och det är fler än sommaren innan…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Turun Rantaravintolat tror på fortsatt uppsving för Nagu gästhamn

 1. Kalle Förbom skrev

  Toivottavasti Eteläsatamaan tulee laajennuksen myötä poijupaikat tai jollain tavalla senkin liikennettä ohjattaisiin.
  Nimittäin, viime vuosina kaupan ja pankin asiakaspaikoille jätetään kylkikiinnitykseen 25-32 jalkaisiakin, yleensä moottoriveneitä, ja niistä lähdetään viettämään aikaa tuntikausiksi yleensä varsinaisen vierasvenesataman puolelle. Joskus siinä voi olla tuon kokoluokan veneitä kolmekin ja muita pienempiä ei sitten enää siihen mahdukaan, eli kauppa- ja pankkireissut, ja muut asioiden hoitamiseen tarkoitetut lyhyet ”pistäytymiskiinnittäytymiset” pulpetti/mökkiveneillä ovat tulleet aika hankaliksi viimeisen kolmen vuoden aikana; lähinnä kesäkuun puolesta välistä elokuun alkuun.
  Jos siinä olisi poijupaikkoja, niin ainakin veneitä mahtuisi lukumääräisesti enemmän. Tietysti parasta jos isommat veneet eivät tulisi lainkaan Eteläsataman puolelle vaanse olisi pulpetti/mökkiveneille ja pistäytymiskäyttöön, noin ½-1 tunnin kiinnityksille.
  Myös slipien kohdalle ja niiden välittömään läheisyyteen pitäisi saada kilvet jossa veneen paikotus on sakon uhalla kielletty. Kerrakin piti laskea vene ja olin tilannut trailerin aamuksi jotta olisi mahdollisimman vähän liikennettä niin eikö siinä slipin paikalla ole noin 30 jalkainen moottorivene. Soitin Merivartiostolle ja kysyin josko tulevat hinaamaan pois tai antamaan sakot, niin asia ei kuulemma kuulu heille vaan Paraisten kaupungille; soita siinä sitten kesäsunnuntaiaamuna Paraisten virastoihin ja toinen slipi oli silloin jossain korjauksessa.
  Eli, tämmöisiä pieniä parannuksia, poijut, pistäytymispaikat ja slipien vapaana pitäminen, soisi näkevän uudessa Eteläsatamassa. Hieno juttu kun sitäkin laajennetaan!
  Kalle Förbom
  Nagu, Kivis

 2. Herrick Ramberg skrev

  Med förvåningens finger i häpnadens mun!
  Det är ytterst beklagligt när stadens tjänsteinnehavare har en såpass oklar bild om livet bakom färjorna och går ut med bristfälliga/felaktiga uppgifter om Nagu gästhamns övernattande båtar. Trots att han och en rad andra tjänstemän inom staden årligen uppdaterats efter säsongen och torde fullt ut veta att uppföljning gjorts dag för dag, allt sedan 2004. Som korrigering till artikeln kan nämnas att övernattningarna har varit:
  2015 – 7.948
  2016 – 7.316
  2017 – 7.351

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter