Förflytta dig till innehållet

Tummen upp för Piffens tränare

Åbo Underrättelsers logo

Tummen upp för fotbollstränare Stefan Strömborg som genom ett digert arbete lyckats med att lotsa PIF representationslag från division tre till division två, samt ytterligare till division ett, inom endast tre år.

Han har även lyckats med att locka ett tiotal begåvade före detta Inter-juniorer till Pargas, samt verkligen fått dem att återfinna sin spelglädje. Han har utvecklat hela Piffens juniorverksamhet till en fördomsfri och samhörighetsskapande fotboll för alla, oberoende av kultur- och språklig bakgrund.

Den gemenskap och glädje Piffens alla juniorlag uppvisar under sina matcher gör många i publiken bland annat i Åbo både förundrade och imponerade. Piffens fotbollsgäng syns och hörs, de har en bra värdegrund och bidrar till en ytterst positiv, psykosocial utveckling hos hundratals ivriga barn i Pargas och skärgården.

Dela artikeln

En kommentar: “Tummen upp för Piffens tränare

  1. Inger Westerlund skrev

    Jag delar Mina Forsten-Lindmans åsikter. Har tre barnbarn som spelar i Piffens fotbollsjuniorer. Tack Stefan Strömborg och de andra tränarna för det arbete ni gör för våra barns och ungdomars glädje och hälsa.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter