Förflytta dig till innehållet

Tummen upp för ÅU!

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Eftersom Posti anser att det räcker med post en gång i veckan för min del, beslöt jag övergå från papperstidningar till e-tidningar. Jag hade fortlöpande prenumeration på både ÅU och Husis.
Båda tidningarnas prenumerationsperiod började 24.6. Jag försenade mig en aning: 26.6 avbeställde jag Husis med ett mejl och prenumererade på e-Husis, samma förfarande med ÅU. Vad hände? Husis fortsatte att komma till 2.7 samt senare en faktura för tiden 24.6– 2.7.
I ett svarsmejl meddelar förläggaren att papperstidningen inte ”kunde” avbrytas tidigare och då jag ”fått” tidningen bör fakturan betalas. I sanning minimalt kunnande för vilket kunden skall betala! Med en faktureringsavgift på 5 euro blev räkningen 16 euro. Jag ansåg summan inte värd att strida om med någon indrivningsfirma. Jag har nu e-Husis ett knappt halvår framöver. Efter det sällar jag mig till skaran av före detta Husis-prenumeranter.
Annat är det med ÅU. Papperstidningen upphörde omedelbart och ingen faktura för tiden 24–26.6 har jag sett. Båda tummarna upp!
Torolf Öhman
Killingholm, Korpo

Dela artikeln

2 kommentarer: “Tummen upp för ÅU!

  1. Hedda Kainz skrev

    Tummen upp för LokalTapiola på Kimito för bästa tänkbara service i förbindelse med min hunds sjukdom, ändalykt och avveckling av försäkringen. På eget modersmål dessutom. Tack!s

  2. Pekka Jansen skrev

    E-Husis är mycket prisvärd och kan läsas av flera. Den kommer 7 dagar i veckan. Tycker vi absolut bör komplettera lokaltidningen ÅU med Hbl. (Då den som sagt jämförelsevis är billig)
    Låt inte ett enstaka ”strul” fördunkla sinnet

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter