Förflytta dig till innehållet

Tre hus i Salo offer för inbrottstjuvar under fredagen

Under fredagen var inbrottstjuvar i farten på flera håll i Salo. Polisen ber nu allmänheten om tips för att hitta de skyldiga.
Ett inbrott gjordes i Kiikala nordost om Salo centrum och två i Muurla norr om Bjärnå.
Inbrottet i Kiikala skedde i ett egnahemshus på Isohiidentie, där en person var hemma vid tidpunkten för inbrottet. Personen reagerade på buller i huset och upptäckte att två män brutit sig in. De gav sig iväg då de märkte att de blivit upptäckta.
De två inbrotten i Muurla skedde på Tuohituntie och Bergvikintie, i egnahemshus där ingen var hemma vid inbrottstillfället. Inbrottstjuven eller -tjuvarna hade rotat igenom husen, men i nuläget finns det ingen information om stöldgodset.
Brotten undersöks under rubriceringen grov stöld. Polisen ber ögonvittnen att ta kontakt på telefonnumret 0295444800 eller via e-post på adressen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi. 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter