Förflytta dig till innehållet

Tre amfetaminförare greps på Auroragatan

Natten till torsdag greps tre påverkade bilister på Auroragatan i Åbo nära gränsen till Reso för narkotikarelaterade brott.

Den första togs vid 2-tiden och föraren visade sig vara en gammal bekant för polisen. Mannen, född 1971, blåste noll promille men drogtestet visade positivt för amfetamin. I fordonet hittades droger. Föraren misstänks för rattfylleri, narkotikabrott och för att ha kört utan körtkort.

Strax före klockan 6 träffade polisen på en annan gammal bekant, också på Auroragatan. Mannen, född 1984, låste noll men också han var påverkad av amfetamin. Han misstänks också för rattfylleri, narkotikabrott och för att ha kört utan körtkort.

Den tredje mannen påträffades också strax före klockan 6. Också han var en gammal bekant för polisen och född 1971. Också han testade positivt för amfetamin och cannabis. Han misstänks för samma brott som de två övriga.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter