Förflytta dig till innehållet

UPPDATERAD: Trafikstörningar att vänta i Åbo och Reso under den kommande veckan

ÅU-foto

Anläggning av grönområde på Lillheikkilävägen

Anläggningen av ett grönområde stänger eller begränsar körfiler och lättrafiksled på Lillheikkilävägen i Åbo i morgon, den 22 juli. Det berörda området är mellan Regementsvägen och Uittamovägen och det gäller trafik som kör mot Kuppis. På plats finns trafikledare och det rör sig arbetsfordon i trafiken.

Det berörda området på Lillheikkilävägen. Karta: Åbo stad

Asfalteringsarbete på Raisionkaari

Asfalteringsarbete stör trafiken på Raisionkaari mellan Nesteentie och Raisiontie i Reso mellan den 22 och 24 juli. En körfil kommer att vara i bruk. På plats finns trafikledare och det rör sig arbetsfordon i trafiken. Det kan bli trafikstockning.

Det berörda området på Raisionkaari. Karta: Åbo stad

Anläggning av grönområde på Skarppakullavägen

Anläggningen av ett grönområde stör trafiken på Skarppakullavägen i Åbo mellan den 22 juli och den 5 november. Arbetet pågår måndagar till torsdagar mellan klockan 07.00 och 15.30 samt på fredagar från klockan 07.00 till 14.15. Störningen gäller trafik som kör från Södra Bågen mot Helsingintie.

Det berörda området på Skarppakullavägen. Karta: Åbo stad


Artikeln har uppdaterats klockan 12.19 med information om trafikstörningen på Skarppakullavägen. 

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter