Förflytta dig till innehållet

UPPDATERAD: Bil i diket nära Lillmälö färjeläge – ingen skadad, men köer uppstod

En trafikolycka omkring två kilometer innan färjeläget i Lillmälö på Pargassidan av Pargas–Nagufärjan stängde Skärgårdsvägen för trafik i en knapp halvtimme kring 13.15-tiden. Från Egentliga Finlands räddningsverks situationscentral uppger jourhavande…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

4 kommentarer: “UPPDATERAD: Bil i diket nära Lillmälö färjeläge – ingen skadad, men köer uppstod

 1. Jaana Vahalahti skrev

  Ann-Marie Hartman vägen är inte farligare än någon annan väg heller, oftast orsakas dom farliga situationerna av att det körs väldans sakta, mycket under begränsningen, sedan tappar nån tålamodet och kör om på kanske inte det bästa stället.

 2. per gustavsson skrev

  Ursäkta – 12,45 skulle det naturligvis stå på vardera stället!

 3. Ann-Marie Hartman skrev

  Sände förut en insändare hur farlig skärgårdsvägen blivit. Hoppas polisen börjar ha razzia där för det rör sig en hel del fart dårar där som riskerar hela trafinen. Vägen är slingrid på vissa ställen och inte att glömma rådjuren som plötsligt dyker upp på vägen.

  .

 4. per gustavsson skrev

  Vi passerade olycksplatsen ca. 12.45, och var på Pargas Malm ca. 13.15. Olyckan måste ha inträffat långt före 22,45 eftersom både polis och brandkår var på plats, och trafiken dirigerades förbi den röda personbilen som låg upp och ner tvärs över vägen. Det såg riktigt illa ut!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter