Förflytta dig till innehållet

TPS värvar från division två

TPS. ÅU-foto


TPS lägger till ännu en pjäs i sin spelartrupp. Division ett-klubben har skrivit kontrakt med anfallaren Albijon Muzaci, som närmast kommer från SalPa.
22-årige Muzaci är fostrad i KaaPo och har spelat i SalPa sedan 2014. Under förra säsongen gjorde han 8 mål på 20 matcher. Totalt har han gjort 25 div 2-mål och spelat 85 matcher.
– Muzaci har varit suverän den senaste månaden då han tränat med oss på prov. En djärv anfallare som inte är rädd för fysiskt spel, säger TPS chefstränare Tommi Pikkarainen.
Pikkarainen var själv tränare för SalPa under den gångna säsongen. Salolaget slutade då på andra plats i sin zon i division två.
TPS har nu klara kontrakt med sex spelare till nästa säsong: anfallarna Sterling Yateke och Oskari Jakonen, mittfältaren Jonni Peräaho, backen Rasmus Holma samt målvakten Miikka Mujunen.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter