Förflytta dig till innehållet

Uppdaterad: Problem i THL:s coronarapportering – Yle: 145 nya fall på fredag

Jean Lindén/SPT
Illustrationsbild.
Ett tekniskt fel i rapporteringen kan i värsta fall leda till att midsommarens coronasiffror klarnar först på måndag.
Institutet för hälsa och välfärd (THL) meddelar på midsommarfredagen att det har uppstått ett tekniskt fel i rapporteringen av coronasiffror. Enligt institutet är det möjligt att felet rättar sig själv,…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Uppdaterad: Problem i THL:s coronarapportering – Yle: 145 nya fall på fredag

 1. Brita Löflund skrev

  Finland sågs i tiden som ett föregångsland i fråga om IT, minns ni? Nu är det strul här och där, nu och då. Kan vi inte inkalla ett gäng estländare för att lära oss? De har sedan länge t.ex. kunnat rösta per dator.

  Eller är det THL som inte vill berätta om de säkerligen talrika smittofallen som de hurtiga fotbollsresenärerna haft med sig hem?

  Jag håller helt med Ann O Nyman (vars kommentar plötsligt försvann för mig, får inte fram den nu). Inga gränskontroller hjälper om inte människorna själva tar sitt ansvar.

  Hur många fotbollsresenärer tror ni att gick på test dagen före midsommarafton? Hur många tror ni att avstår från sociala kontakter under midsommaren?

  Ha en skön helg i alla fall.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter