Förflytta dig till innehållet

THL: Finländarna är överdrivet oroliga för fuktskador och dålig inomhusluft

Bland annat daghemmet Peikkorinne i Pargas har haft problem med dålig inomhusluft. Foto: Mikael Heinrichs Finländare upplever att hälsoriskerna som förknippas med inomhusluften är större och…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “THL: Finländarna är överdrivet oroliga för fuktskador och dålig inomhusluft

  1. Clas Henriksson skrev

    Exakt vad man kunde antaga.Ett oerhört ståhej runt alla mögelhus.Vi kan konstatera att antalet hus med misstänkta mögelproblem är påfallande högt i Finland, kanske på grund av modern häxjakt men, de flesta av sådana mänskor som har bägge fötterna på jorden är friska också om de bor i ett hus som luktar lite unket.Mycket av folks krasslighet finns de facto mellan öronen. Denna mögelmodeåkomma omsätter ofantliga summor i form av resultatlösa mögelsaneringar, synbarligen på rätt lösa grunder. Kan kanske hänföras till samma kategori som elöverkänslighet. Det är ju visst så också att hälften av medicinernas botande egenskaper beror på övertygelse.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter