Tennissiffror då ParSport förlorade i Luvia

Pauli Kitula fick inte mycket hjälp av utespelarna, vid ställningen 5-1 ersattes han av Kasper Virkkala. ÅU-foto.

ParSport förlorade i Luvia i lördags. ÅU-foto

Det blev en väntad förlust för ParSport mot LuKi-82 i Luvia i lördags kväll i ishockeyns division 3. Laget åkte iväg med endast två femmor samt två målvakter till bortamatchen. LuKi-82 vann med 6–0 (2–0, 1–0, 3–0).
Det slutliga avgörandet kom i början av sista perioden då hemmalaget satte 4–0 bakom Kasper Virkkala i ParSport-kassen. Han hade hunnit rädda 31 gånger under de första 40 minuterna och kom till slut upp i 50 räddningar medan kollegan Jesse Salonen klarade sig med 27 räddningar för att hålla nollan.
Trots förlusten håller ParSport sin sjätteplats, åtminstone fram till söndagen då Kiekkohait och TuK-V möts i Salo. ParSport spelar sin följande match hemma nästa lördag då tabellfyran KJK från Kankaanpää besöker Pargas.