Tallink Silja och WWF startar projekt för att minska på matsvinnet Bufférestaurangen har tagit i bruk mindre kärl för att minska på matsvinnet. Foto: J-O Edberg ÅU Publicerad: 6.2.2019, 16:38 Det var när fyra unga WWF-medlemmar var på kryssning med Silja Serenade som tanken på ett samarbete ÅU Ge respons åt redaktören Publicerad: 6.2.2019, 16:38 Dela artikeln
Dråpdömd kvinna i Raseborg skyldig till 19 olika brott före hon knivhögg en man till döds1.7.2025, 17:15
Tusentals skyddsvästar till Ukraina brast i kvaliteten – CKP misstänker grovt bedrägeri 1.7.2025, 12:00
Konstsamfundets vd kommenterar sopskandalen på Söderlångvik gård – ”Det är oacceptabelt”1.7.2025, 11:27
Hesburger ändrar koncept för barnmåltider – ”Vi hoppas att konsumenterna förstår målsättningen”1.7.2025, 9:44