Förflytta dig till innehållet

Tack för vänlig inställning i snökaos

Alla vi fastighetsskötare har nog minsann fått kämpa med snöskottning denna vinter. I takt med att snövallarna har vuxit, så har snöjobbet blivit allt tyngre och tyngre. När jag idag läste en artikel i ÅU om snöarbete i Pargas och om diverse anmärkningar över snövallar i infarterna, så kom jag att tänka på en händelse, som inträffade för en vecka sedan vid min gårdsinfart.
När jag en morgon som vanligt jobbade med snöskottning i min gårdsinfart och suckade över de jättehöga snövallar, som jag hade på bägge sidor om infarten, så råkade stadens plogbil komma. Chauffören rensade hastigt upp vägkorsningen Ålövägen-Rödjevägen. När chauffören var klar, och troligen var på väg till nästa korsning, så visade jag lite försynt på mina jättehögar och såg sådär lagom hjälplös ut.
Och kan man tänka sig! Chauffören förstod vinken, fastän den var fin, och i ett huj hade han skuffat bort mina jättehögar. Nu fick jag en trygg utfart och framförallt plats för mera snö, vilket nog har behövts.
Om det nu har förekommit smärre anmärkningar över snövallar, så vill jag gärna ge en ros åt denne för mej helt okände chaufför. Tack för en välvillig inställning och för ett skickligt utfört arbete.
Bengt Holmström
Pargas

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter