Förflytta dig till innehållet

Sushi är mer än en trend – Åboborna har förälskat sig i maki och nigiri

Maria Thölix
Buffét med sushi
I Kuppis citymarket tillverkas sushi varenda dag. Hong Nguyen hör till dem som jobbar där.
Klockan är tidig eftermiddag och dagens lunchrush är över. Nu finns det en liten stund att fylla på halvtomma fat vid sushistationen i Kuppis Citymarket.Den här dagen ställs en ny delikatess fram för första gången: sushi med siklöjsrom och smetana.Vi utvecklar utbudet hela tiden, berättar…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 22,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter