Förflytta dig till innehållet

Stefan Wallin blir vd för företag i Miltton-gruppen – "Jag är väldigt glad över att få vara med och främja ny tillväxt"

Stefan Wallin hann vara riksdagsledamot i tolv år. Nu börjar en ny fas. Foto: Anja Kuusisto


Nu är det klart vad tidigare riksdagsledamoten, SFP-politikern Stefan Wallin ska göra. Han blir vd för Miltton-gruppens dotterbolag Miltton Networks.
Miltton är ett finländskt företag inom kommunikation, public relation och lobbying med verksamhet i bland annat Finland, Sverige och Estland.
– Stefan tillför betydande erfarenhet och kunskap, vilket kommer att ta Milttons utbud inom påverkanskommunikation till en ny nivå, såväl i Finland som utomlands, säger Miltton Networks grundare och styrelseordförande Jussi Kekkonen.
I pressmeddelandet från Miltton noteras Wallins erfarenhet från finsk och nordisk politik som långvarig riksdagsledamot och tidigare partiledare samt det att han varit minister i fyra olika regeringar.
–  Finlands välfärd skapas av tillväxt samt av framgångsrik växelverkan mellan näringsliv, organisationer och den offentliga sektorn med en förståelse för varandras behov. Jag är väldigt glad över att få vara med och stöda Milttons framgångshistoria och bidra till att främja ny tillväxt med hjälp av min erfarenhet, säger Wallin i pressmeddelandet.
Wallin tillträder som vd den 1 maj. Han efterträder Eeva Kalli, som blev invald i riksdagen.
Miltton har nyligen vuxit med ett flertal rekryteringar och sysselsätter för tillfället närmare 400 experter i Bryssel, Helsingfors, Köpenhamn, Tallinn, Stockholm och Washington. Företaget inviger ett nytt huvudkontor i Helsingfors senare i år.
 

Dela artikeln

0 kommentarer: “Stefan Wallin blir vd för företag i Miltton-gruppen – "Jag är väldigt glad över att få vara med och främja ny tillväxt"

  1. Paul Lindberg skrev

    En av Miltton-gruppens kunder är svenska SAAB, som marknadsför jaktplanet Gripen. Passar utmärkt för en f.d. försvarsminister. Lycka till!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter