Förflytta dig till innehållet

Staden vill vara beredd om EIF beviljas licens – fokuserar först på konstgräset

Arkiv/Schauman & Nordgren Architects
Fotbollsplan sedd från läktare.
Så här kunde Centrumplanen i Ekenäs se ut i ligaskrud anser en grupp arkitekter. Men det akuta är att byta ut konstgräset.
På fredag blir beredningen offentlig gällande stadens planer för Centrumplanens ombyggnad med anledning av EIF:s fotbollsherrars ligaspel nästa säsong. Ärendet ska behandlas i stadsstyrelsen på måndag. – Vi har fört…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Staden vill vara beredd om EIF beviljas licens – fokuserar först på konstgräset

  1. Johan Andersson, Österby skrev

    Stan skall INTE betala för ett aktiebolags infrastruktur! Har Ab EIF haft så dålig strategi och planering att man förutsätter skattemedel för bollspark är både Ab EIF´s styrelse och en massa förtroende valda i sådan sits att dom bör avgå. Stan skall inte stöda detta projekt.
    Är inte emot motionsfrämjande idrott, men skattemedel får definitivt inte användas till tävlingsverksamhet. Men några få instanser i byn är heliga och får vad dom pekar på, varför? Inte får bollspel i Bromarf, Skåldö eller Mjölbolsta dylik uppmärksamhet, fast deras insatser är viktigare ur nationalekonomisk och hälsofrämjande synvinkel.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter