Förflytta dig till innehållet

S:t Karins säger nej till centraliserade soptransporter

ÅU arkiv
S:t Karins vill inte byta system då det gäller soptransporterna i staden. Det framgick då stadsstyrelsen möttes på måndagen. Styrelsens hälsning till stadens representant i den regionala avfallshanteringsnämnden är att…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “S:t Karins säger nej till centraliserade soptransporter

  1. ÅU skrev

    Hej! Tack för din kommentar. Du har rätt i att det i första hand är upphandlingen som ska koncentreras. Det här kan dock leda till att det är färre transportföretag än i dag som i framtiden sköter transporterna. Artikeln är nu uppdaterad så att det här framgår tydligare.

  2. Jonas Heikkilä skrev

    Transporten ska inte centraliseras, det är upphandlingen som ska skötas av kommunen. En väsentlig skillnad. Förövrigt anser jag att det inte finns något enkelt sätt för fastighetsägarna att själv konkurrensutsätta, flera firmor har inga prisuppgifter utan man måste fylla i blanketter eller ringa för offert för enkla standardprodukter. Inte genomskinligt eller enkelt och idioti att det är olika firmor som kör flera gånger i veckan på samma gata.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter