Förflytta dig till innehållet

Söndagens val, gå och rösta!

Åbo Underrättelsers logo

Det här är en opinionstext, åsikterna är skribentens egna.

Så här före slutrakan före röstningsdagen som är nu i söndag vill jag som ordförande för nuvarande SDP: s fullmäktige gruppen säga, vi har mycket goda kandidater, Bo Vilander, Cindy Nylund, Rikhard Ström från Västanfjärd, Ingmar Forne, Mikael Hellbom, Eva-Stina Hellbom från Kimito, Ann-Marie Kulla, Mikael Lindblom, Jari Lehtivaara, Johan Sundqvist från Dalsbruk/Dragsfjärd.

Vi alla vill se mera barn och inflyttning genom att möjliggöra pendling och distansarbete, stöda utvecklingen av ett marininriktat gymnasium (påbörjas nu i höst, men ändå behövs det stöd i framtiden).

Bevara närservice och kommunal omsorg, oberoende hur det går med sk. ”Sote”, stöda småföretagsamhet, bredda marknadsföring, stöda utvecklingen av seniorboende, värna om vår natur, att våra invånare och kommunens personal mår bra, vi bör satsa på hälsofrämjande och förebyggande verksamhet, aktiviteter för alla åldrar.

Vi alla kandidater inom SDP som ställer nu upp i kommunalvalet här på Kimitoön har bara en strävan, att demokratin skull börja fungera igen. Till slut, gå och rösta nu i söndag, huvudsaken att ni går och röstar oberoende vilken gruppering ni väljer.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter