Förflytta dig till innehållet

Sommarloppis återvänder till salutorget – nu sökes en arrangör

Pixabay
Dignande loppisbord med föremål
Snart är det dags för torgloppis igen, bara det hittas en arrangör.

I sommar kommer salutorget i Åbo bli en loppmarknad under veckosluten. Staden har gett grönt ljus och söker nu en arrangör för loppisevenemanget.

Försäljningsområdet skulle avgränsas till den mittersta delen av det nya salutorget. Det är servicehelheten för stadsmiljö som hyr ut området på basis av ett konceptbaserat anbudsförande.

Staden söker en företagare eller förening som arrangerar söndagsloppiset under tiden mellan den 4 juni och 24 september.

Vid utvärderingen av koncepten beaktas tidigare erfarenhet av att arrangera evenemang, en för torget lämplig affärsidé och ett anbud för markhyran för hela loppmarknadssäsongen. Kännedom av branschen räknas också som en fördel.

Fritt formulerade anbud kan skickas per e-post senast den 30 mars klockan 21 till adressen kaupunkiymparistotoimiala@turku.fi. Meddelandet ska rubriceras med ”Kauppatorin kirpputoritarjous”.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter