Snöpligt nederlag för TPS-damerna

FOTBOLL
Damernas liga
TPS hade medaljjagande Honka på gaffeln efter en halvlek, men i den andra visade Esbolaget med fog varför man samlat nästan tjugo poäng fler i serien än de svartvita.
Bortaledningen 0–2 förvandlades till hemmaseger 3–2 under den andra trekvarten. Avgörandet föll i den sista minuten då Milla Punsar satte det matchvinnande målet bakom Anna Koivunen i Åboburen. Snöpligt värre om än TPS inte har mera än äran att spela för under återstoden av säsongen.
Kaptenen Mira Uronen och Jenni Rannus gav med sina fullträffar gästerna en tvåmålsledning inför andra halvlek. Målen kom med bara fyra minuters intervall mot slutet av första halvan.
Efter paus var det totalt ombytta roller när Jutta Rantala och Marianna Tolvanen inom två minuter jämnade ut matchen siffermässigt. Det såg länge ut som att TPS skulle kunna rädda hem den ena poängen men Milla Punsar ville annat.