Förflytta dig till innehållet

Snödagar för barn på skidstadion i Finby

Piffen står värd för Snödagar för barn/Lasten lumipäivät 29-31 januari. Evenemanget ordnas på skidstadion i Finby i samarbete med Finlands skidförbund och Finlands skidskytteförbund. Snödagarna bjuder på roliga aktiviteter på skidor för barn i alla åldrar. Tanken med evenemanget är att ge barnen möjlighet att röra på sig och uppleva olika snösporter på ett mångsidigt, tryggt och uppmuntrande sätt.
Det kommer att finnas fyra olika stationer under dagen: backhoppning/utförsåkning, skidskicklighetsbana, snöspel och prickskytte i skidskytteanda. I dagsläget är 540 skolelever anmälda till snödagarna. Utöver dagsevenemanget ordnas ett kvällsevenemang för familjer 30 januari kl. 18-20. Egen skidutrustning är att föredra, men det går också bra att låna utrustning från Piffens skidotek. På Finlands skidförbunds webbsidor kan man läsa mer om barnens snödagar.

Skidning i Finby. Arkivbild.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter