Förflytta dig till innehållet

Snart syns svenska kanalerna i Nagu och Korpo igen

Så småningom borde Skärgårdsnätens kabelnätskunder kunna se de svenska kanalerna i sina apparater igen. Avbrott i tv-sändningarna har drabbat en del skärgårdsbor i Nagu och Korpo sedan i vintras. – Under hela första halvåret har vi haft ständiga avbrott, plötsligt svartnar…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

En kommentar: “Snart syns svenska kanalerna i Nagu och Korpo igen

  1. Spelnörd skrev

    Man behöver inte se program på en liten datorskärm, koppla bara datorn med HDMI till TV:n eller videoprojektoren och möjligtvis aktivera flerskärmsläge om det inte hittar automatiskt samt inställningar hur man vill att skärmen skall fungera. Man kan klona bilden eller att TV: fungerar som en helt skild skärm där man bara drar fönstren till den och det visas inte på datorskärmen.
    Dessa sk. smarta rutor så slutar tjänsterna att fungera antingen när tjänsterna uppdateras eller när tillverkaren inte längre stöder modellen. En 10 år gammal dator fungerar alla tjänster bara programmen är uppdaterade. Smart rutor är bara klumpiga att använda. Den enda rätta vägen är dator/tablet som visar bilden på en större skärm.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *