Förflytta dig till innehållet

Skyddspolisen deltar i utredningen av Airiston Helmi-härvan

Arkiv/Monica Forssell
en bygga i skärgården
Airiston Helmis brygga i Ybbersnäs. Foto: Monica Forsell Centralkriminalpolisen meddelar att också Skyddspolisen nu är inkopplad i utredningen av de misstänkta ekobrotten i samband med tillslaget…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “Skyddspolisen deltar i utredningen av Airiston Helmi-härvan

  1. Göran Ek skrev

    Använder någon ens så små USB-minnen på hela enorma 2GB? Telefonerna har ju många gånger mer lagrngsutrymme + ytterligare SD-kort om man behöver mer.
    Kanske för nästan 15 år sedan köpte jag USB-minnen och SD-kort av den storleken. Man får det att låta att datamängden är större än vad den egentligen är. Många har hemma t.ex mediaserver fyllda med musik och film på tiotals TB. Man kan aldrig ha för mycket lagringsutrymme. Är det kriminellt att ha tiotal hårdskivor hemma i en låda? Finns att köpa EN hårdskiva på 8-12TB på Verkkokauppa idag. Så det är rättare att jämföra med hårdskivor på t.ex 4TB, vilket betyder då att det är frågan om information som motsvarar 50st helt normala hårdskivor.
    Tänk på att man har bytt ut långsammare men större hårdskivor till mindre men snabbare SSD i moderna datorer. Det var inte många år sedan reklamen var i stil med ”dator med x-antal terabyte”.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter