Förflytta dig till innehållet

Skördefest i Nagu på lördag – Öppna gårdar på söndag

Pressbild
En livlig helg väntas i Åbolands västra skärgård.Skärgårdens skördefest med skördemarknad i Nagu lördagen den 18.9 och Öppna gårdar söndagen den 19.9 är omtyckta stämningsskapare under september månad.– Det är fantastiskt att tillsammans med föreningen Multiculti rf kunna ordna ett sådant är evenemang efter den…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova 1 månad för 1€*

Redan prenumerant?

* Kampanjpris 1€ första månaden, därefter ordinarie pris 17,95€
Redan använt kampanjen? Beställ här istället

Dela artikeln

2 kommentarer: “Skördefest i Nagu på lördag – Öppna gårdar på söndag

  1. ÅU skrev

    Hej! Evenemanget i fråga är, åtminstone delvis, kommersiellt. Genom artikeln på åu.fi vill vi bidra till att så många som möjligt vet om evenemanget, men vill arrangören ha mera synlighet ska det ske via annonser inte tidningsartiklar. I dagens papperstidning, som når ca 60 000 hushåll, fanns en stor annons om evenemanget. Arrangören kan, om den så vill, välja att också ha samma synlighet på åu.fi. Gränsdragningen mellan vad som är kommersiellt och redaktionellt är ibland svår, men evenemang handlar ofta om kommersiella tillställningar.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter