Förflytta dig till innehållet

Skolmaten var bättre förr

Det har förekommit många klagomål på skolmaten efter att vi böt till Arkea. En stor fråga är: Varför äter vi nästan samma mat varje vecka?
Före Arkea var det mycket variation och man blev inte trött på maten, nu när de gäller Arkea blir man ganska snabbt trött på maten i skolan. Enligt många var det bättre förr. Allt fler elever slutar äta i skolan på grund av maten och det kan leda till allvarliga saker hos eleverna och de orkar inte med skolan. De har också förekommit att det inte har serverats mat för vegetarianer eller allergiker.
En eventuell lösning skulle vara att gå tillbaka till det gamla eller att Arkea skulle börja variera rätter oftare. Utan det mår elever inte bra och går runt med hunger. Om de förekommer flera gånger att varken vegetarisk eller allergimaträtterna serveras så är det ett klart bevis på att det var bättre förr – då fanns inga misstag och om det fanns fixades det direkt.
Thomas Rosbäck

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter