Förflytta dig till innehållet

Skolmaten är osmaklig

Problemet jag kommer ta upp i den här insändaren är skolmaten. Skolmaten är ett av de största problemen i skolan. Jag tror att jag kommer få mycket sympati för den här insändaren. Läs mina argument och avgör sen själva om ni håller med.
Om maten är så osmaklig att elever äter mindre än de borde så påverkar det troligtvis på vitsorden. På grund av att maten är så osmaklig så brukar många äta mindre än de brukar normalt. Om man är hungrig så brukar det påverka ens psyke, inte på ett bra sätt, utan så att vi inte orkar tänka normalt.
Ursäkta min repetition men jag var just och “åt”.
Om man är hungrig så brukar man bli gnällig. Detta gör att man är extra irriterad samt extra irriterande. Detta gör att många lärare ger anteckningar på grund av att man gjort något dumt eller var irriterande. Jag anser att om maten påverkar moralen så är det ett av de största problemen i skolan. Om alla blir mera irriterade och irriterande så kommer alla gå varandra på nerverna. Detta kommer leda till en fientlig miljö. Skolan lär ju vara en “säker miljö”.
Se på andra insändare från eleverna. Om den stora massan klagar på ett och samma problem så måste det vara ett av de största eller mest anmärkningsvärda problemen i skolan. Räkna själva.
Lösning: sätt mera pengar på maten. Man kan begära att det är för studiernas skull. För det påverkar definitivt på skolan. Lyssna på eleverna och gör någonting åt saken.
Noel Bahne

Dela artikeln

En kommentar: “Skolmaten är osmaklig

  1. Kenneth Nordström skrev

    En skolelev som säkert väntar på svar, men omogna vuxna stadstyrelse medlemar som röstade för att skolkökena skall bort. Pargas stadstyrelse med en massa SFP are, tyckte just att det var en insändare om att SFP tar sitt ansvar… Detta är helt i fel riktning, barn som skall bli vuxna,och får en sådan start på livet, med näringsfattig och smaklös mat i det vi kallar välfärdsland. Det har varit väldigt mycket skriverier om hur Pargas behandlar barn och ungdomar, men det finns mycket mycket mer det brister i. Såg i förra veckan igen en gång 2 SIDORS ANNONS I HUFVUDSTADSBLADET, om Pargas. Även tidigare har det varit 2 sidor där man skriver om paradiset Pargas. Varför stod det inget om detta, och att stadens centrum gapar med tomma lokaler, och har sett likadant ut sedan 1970 talet! Med en gästhamn på fel sida av ön. Barn som mår dåligt i skolan,m.m. dagisar och skolor med omfattande mögelproblem som hyssjas ner. HUR mycket kostar de här 2 SIDORS annonserna i HUFVUDSTADSBLADET???
    Lägg pengar på stadens utseende och välbefinnande före ni pratar om paradiset Pargas!!!!
    Så Pargas stadstyrelse tar ert ansvar som vuxna människor och ge svar till en skolelev som sagt sin åsikt.
    Tack!

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter