Förflytta dig till innehållet

Skatteförvaltningen saknar kontonumret till 50 000 personer som ska få skatteåterbäring

De som ska få skatteåterbäring i augusti kan anmäla sitt kontonummer i Skatteförvaltningens webbtjänst Minskatt senast den 29 juli.

Största delen av skatteåterbäringarna till privatpersoner utbetalas i augusti eller september, meddelar Skatteförvaltningen. De sista skatteåterbäringarna betalas ut i december.
Skatteförvaltningen saknar dock ett giltigt kontonummer till 50 000 personer som ska få skatteåterbäring.
Om kontonumret inte har anmälts till Skatteförvaltningen eller om kontot har avslutats betalas skatteåterbäringen i form av en betalningsanvisning via andelsbankernas nätbank OP.
Skatteförvaltningen betalar inte ut skatteåterbäringar som underskrider 15 euro i form av betalningsanvisningar om inte kunden särskilt begär det.
Man kan anmäla sitt kontonummer till Skatteförvaltningen i webbtjänsten Minskatt. De som ska få skatteåterbäring i augusti ska anmäla sitt kontonummer i Minskatt senast den 29 juli om de vill att skatteåterbäringen betalas direkt till bankkontot.

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter