Förflytta dig till innehållet

Skärpning, Pargas

Det är nästan exakt två år sedan Annika Norrgård och Matti Karplund riktade en skrivelse till Pargas stadsstyrelse. De två huvudförtroendemännen, från förhandlingsorganisationen för offentliga sektorns utbildade FOSU, ville fästa…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Skärpning, Pargas

 1. Monica Hedström-Järvinen skrev

  Tack Stefan Holmström för din ledare!
  Jag ryser då jag läser det sista stycket i din text…
  ” Kommer ni ihåg 8-åriga Eerika i Helsingfors, flickan som misshandlades till döds av sin far och styvmor? I värsta fall får Pargas en egen ”Eerika” innan vi kan se en grundläggande omställning av stadens barnskydd”.
  Om detta skulle hända, vem ja VEM tar då ansvaret för den händelsen? Kommer konstaterandet att vara samma som i Helsingfors? ”Vi visste men vi hann inte…”
  Jag hoppas att det finns någon i vår stad (tjänsteman och/eller politiker) som har så mycket ryggrad att hen nu slår ner foten och tar itu med saken.
  Nu är det dags att erkänna sina fel och ta en nystart. Uttrycken ”det stämmer inte, man misstolkar, vi har gjort allt” dom går inte längre hem hos någon. Är inte längre enbart besviken på den högsta ledningen eller ledningen på den aktuella avdelningen, nu sträcker sig min besvikelse tyvärr redan till mina partikamrater -varför har ni blundat, låtit er vilseföras? Ni har vetat, men har ändå valt att skydda och hålla tjänsteman om ryggen – varför? Med ett politiskt samarbete hade det aldrig gått så här långt, nu får alla skämmas, tyvärr.

 2. Kenneth Nordström skrev

  Avgå omedelbart Pargas stads ledning! Att äventyra barns säkerhet är ett allvarligt brott att ni täcks!!!! Ni kommer att få ett staff för eller senare

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter