Förflytta dig till innehållet

Skärgårdselever kockade med lokala livsmedel – ärtpastan och pajen fick bra betyg

Tuuli Meriläinen
Två pojkar lagar mat i skolkök.
Noel Törnqvist (t.v.) och Isak Munkki tillreder sallad med inhemsk kålrabbi. Kålrabbin är en ny grönsak för eleverna.
Det är tisdag och dags för en dubbeltimme huslig ekonomi i Skärgårdshavets skola i Korpo. Sju elever lyssnar uppmärksamt då hushållslärare Tove Eriksson berättar att det också idag blir recept…

Redan prenumerant?

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter