Förflytta dig till innehållet

Skådespelaren Christoffer Strandberg till Nagu och Korpo

Christoffer Strandberg. Foto: Barn- och ungdomsstiftelsen


Skådespelaren Christoffer Strandberg ingår i barn- och ungdomsstiftelsens Dreamsterteam som åker runt högstadieskolor och talar om drömmar och hur man förverkligar dem.
På torsdag är han i Kyrkbackens skola i Nagu och i Skärgårdshavets skola i Korpo.
– Få saker är så inspirerande som att möta andra människor och höra deras berättelser. Jag hoppas genom att dela min resa mot mina drömmar kan sporra unga att våga, att acceptera sig själva och att lita på varandra. Dessa har varit mina ingredienser för att nå mina drömmar. Att drömma är att tro på framtiden, Strandberg.
Barn- och ungdomsstiftelsens Dreams-program har som målsättning att återställa ungdomars tro i framtiden och göra deras drömmar synliga, hörda och delade. Dreams når omkring 25 000 högstadieelever runt hela Finland varje år.
Utöver eleverna riktas programmet även mot deras föräldrar och skolornas personal, som utmanas att stöda ungdomarna i deras strävan mot sina drömmar. Dreams programmet är möjliggjort av Nokia och de svenska skolbesöken av Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne. Läs mera på webbplatsen www.nuori.fi/sv

Dela artikeln

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Vi godkänner inga länkar till externa webbplatser i kommentarerna. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter