Förflytta dig till innehållet

Sjöfartsfamilj får årets Turism-Oskar i Åbo – har gjort betydande och imponerande investeringar i turistnäringen

Familjen Håkans mångsidiga utvecklande av Runsala historiska varvsområde och öppnandet av området för allmänheten belönas med Visit Turkus 25:e årliga Oskar-pris. Priset överräcktes på fredagen av borgmästare Minna Arve till verkställande direktör, sjökapten Joakim Håkans med familj. Familjen belönas för att ha gjort betydande och…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

2 kommentarer: “Sjöfartsfamilj får årets Turism-Oskar i Åbo – har gjort betydande och imponerande investeringar i turistnäringen

  1. Jan-Erik Karlsson skrev

    Ett stort grattis till Joakim o hans familj,har besökt varvsområdet ni har verkligen gjort ett fint jobb,rekommenderar verkligen det för alla.

  2. viveca auer skrev

    Fint jobbat i Runsala. Något för Pargas att tänka på då man vill utveckla hamnområdet. Satsa på att utveckla ett upplevelsecentrum i stället för att tänka enbart på utveckling av gästhamnen. Pargas hamn är lite som Borgå hamn, lång tråkig farled före resenären når sitt mål. Inte alltför lockande, behövs visionärt tänkande.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter