Förflytta dig till innehållet

SFP vill ha klimatneutrala kommuner 2030 – satsar hårt på framgång i det finska Finland

Svenska folkpartiet vill att kommunerna ska vara klimatneutrala 2030, sade ordförande Anna-Maja Henriksson när partiet lanserade sitt kommunalvalsprogram på torsdagen. Arkivbild.
Röstprocenten ska börja på en femma, då är Svenska folkpartiet nöjda med kommunalvalet. Ordförande Anna-Maja Henriksson säger att valet ska bli det bästa någonsin, mätt i röster. Det ska man…

Ja, jag vill läsa mer!

Prova nu ÅU Surf 12,95 € / mån

Redan prenumerant?

Dela artikeln

En kommentar: “SFP vill ha klimatneutrala kommuner 2030 – satsar hårt på framgång i det finska Finland

  1. Göran Ek skrev

    Lycka till med miljömålen 🙂
    Varför inte börja med att slopa straffskatten på importerade bilar, åtminstone på bilar som klassas som miljövänliga, hybrider, el- och gasbilar, sk. skrotningspremie även vid köp av begagnade bilar som är snålare och renare än den gamla bilen, skattelättnader för privata solpaneler. Det som inte behövs är mer övervakning som t.ex kilometerskatt på körandet, för det är då en till straffskatt ovanpå alla andra skatter, för vem tror på att man slopar andra skatter på bilen?
    Sen skulle det vara bra om man på riktigt skulle förbättra svenskans ställning och att man garanterat får service på svenska hos myndigheter (som är SKYLDIGA att betjäna på landets språk) och vården för att nämna några ställen där det är ett måste att få rätt information på eget modermål.

Kommentarer

Alla som kommenterar ÅU:s webbartiklar förväntas göra det sakligt och under sitt eget namn. Kommentarerna modereras. Fyll i både ditt för- och efternamn, tack.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Mera nyheter